Valikko

Yritysvastuu

Aaltopahvi ja kartonki ovat ympäristöystävällisiä, uusiutuvia ja vastuullisia materiaaleja kun haluat pakata, kuljettaa tai presentoida tuotettasi mahdollisimman vähän luontoa kuormittaen. Tiesitkö että eurooppalaisittain katsottuna 89% aaltopahvimateriaalista on kierrätettyä ja aaltopahvista valmistetun pakkauksen voi käytön jälkeen kierrättää tai kompostoida.

Materiaalien ekologisuuden lisäksi meillä Pakkauspojilla kiinnitämme huomiota myös jalostamisen eli esimerkiksi pakkauksen valmistamisen aiheuttamaan ympäristön kuormittamiseen. Alla meidän tapamme toimia:

  • Pakkauspojat Oy on 100% Suomalaisessa omistuksessa oleva yritys ja valmistamamme aaltopahvi- ja kartonkipakkaukset sekä muut tuotteet ovat avainlipputuotteita.
  • Suurin osa käyttämistämme aaltopahvi- ja kartonkimateriaaleista ovat Suomessa valmistettuja. Näin saamme pidettyä materiaalien kuljetusmatkat lyhyinä ja logistiikan hiilijalanjäljen mahdollisimman pienenä. Lisäksi voimme varmistua että materiaalit on valmistettu Suomalaisesta hyvin hoidetusta ja sertifioidusta metsästä.
  • Oma tehtaamme käyttää tuotteiden valmistuksessa puhdasta ja ekologista tuulisähköä, sekä säätövoimana tyyninä päivinä vesivoimaa. Näin saamme pidettyä valmistuksen hiilijalanjäljen mahdollisimman pienenä.
  • Kaikkien tuotteiden valmistuksessa materiaalin hukka pyritään pitämään mahdollisimman pienenä ja kaikki hukkamateriaali kierrätetään uuden pahvimateriaalin raaka-aineeksi.
  • Kaikilla käyttämillämme kotimaisilla pahvi- ja kartonkimateriaaleilla on vähintään PEFC-sertifikaatti. Myös Fsc-sertifioituja materiaaleja on saatavilla.

Palvelut

3D- ja graafinen suunnittelu

Jos sinulla ei ole valmista ideaa tai ulkoasua, tai vaikka sinulla olisikin sellainen, voimme tehdä pakkaukseesi tai myyntitelineeseesi näyttävän ulkoasun. Teemme sinulle 3D-mallinnuksen, josta näet telineesi ulkonäön jo ennen sarjan valmistusta.

Lue lisää

Rakennesuunnittelu

Tarvitsetko apua pakkauksen, sisäosan, myyntitelineen tai minkä tahansa pahvista tehdyn tuotteen suunnitteluun? Me teemme kaikki rakennesuunnittelut ammattitaidolla ja nopeasti.

Lue lisää