Valikko

Monipuoliset pakkaukset ja tuotepakkaukset suoraan valmistajalta

Anna meille malli tuotteestasi, niin me hoidamme loput. Suunnittelemme ja valmistamme mittojesi mukaiset tuotepakkaukset. Teemme tuotteesi ympärille toimivan, näyttävän sekä kestävän pakkauksen. Suunnittelemme sinulle yli 25 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla pahvipakkauksen, jossa on tuotteellesi sopiva rakenne, sekä sisäosat jotka kestävät kovankin rasituksen ja kolhut.

Painomenetelmissä ja jälkikäsittelyissä meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja. Meiltä onnistuvat pahvi- ja kartonkipakkauksiin mm. Digi-, offset,- silkki- ja -fleksopainatukset, mikä vain parhaiten tuotteellesi sopii. Teemme tarvittaessa uv-lakkaukset, folioinnit ja laminoinnit, sekä ESD-painatuksen laadusta ja toimitusajasta tinkimättä. Hoidamme myös tarvittaessa VTT:n törmäystestit, jotta tuotteesi saa testatusti parhaan mahdollisen suojan. Mahdollisuudet ovat siis lähes rajattomat.

Teemme tuotepakkaukset, lahjapakkaukset, postituspakkaukset ja pöytätelineet sekä kaiken muun markkinointimateriaalin laadukkaista kartongeista ja suomalaisesta aaltopahvista!

Palvelut

3D- ja graafinen suunnittelu

Jos sinulla ei ole valmista ideaa tai ulkoasua, tai vaikka sinulla olisikin sellainen, voimme tehdä pakkaukseesi tai myyntitelineeseesi näyttävän ulkoasun. Teemme sinulle 3D-mallinnuksen, josta näet telineesi ulkonäön jo ennen sarjan valmistusta.

Lue lisää

Rakennesuunnittelu

Tarvitsetko apua pakkauksen, sisäosan, myyntitelineen tai minkä tahansa pahvista tehdyn tuotteen suunnitteluun? Me teemme kaikki rakennesuunnittelut ammattitaidolla ja nopeasti.

Lue lisää