Valikko

Myyntitelineet ja promootiotuotteet myyntipisteisiin

Myyntiteline saa myymälässä usein hyvän ja keskeisen paikan ihmisvirtojen vierestä, ja sillä on usein suuri vaikutus tuotteen myyntiin. Myymäläteline on näyttävä, helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen ratkaisu, jonka räätälöimme juuri sinun tuotteellesi.

Suunnittelemme ja valmistamme aaltopahvista ammattitaidolla kaikenlaiset myyntidisplayt, pöytätelineet ja erilaiset kampanjatelineet, tinkimättä toimitusajoista. Tarjoamme palvelua, jossa mallinnamme tuotettasi varten kuvan myyntitelineestä. Voit käyttää kuvaamme, kun myyt ideasi kauppiaille tai keskusliikkeille.

Hoidamme puolestasi myös tarvittaessa telineiden täytöt, pakkaustyön sekä lähetyksen suoraan myyntipisteiseen. Meidän avullamme sinä voit siis ottaa rennosti ja katsoa kuinka tuotteesi myynti lähtee nousuun!

Palvelut

3D- ja graafinen suunnittelu

Jos sinulla ei ole valmista ideaa tai ulkoasua, tai vaikka sinulla olisikin sellainen, voimme tehdä pakkaukseesi tai myyntitelineeseesi näyttävän ulkoasun. Teemme sinulle 3D-mallinnuksen, josta näet telineesi ulkonäön jo ennen sarjan valmistusta.

Lue lisää

Rakennesuunnittelu

Tarvitsetko apua pakkauksen, sisäosan, myyntitelineen tai minkä tahansa pahvista tehdyn tuotteen suunnitteluun? Me teemme kaikki rakennesuunnittelut ammattitaidolla ja nopeasti.

Lue lisää