Valikko

3D-suunnittelu varmistaa oikean lopputuloksen

Jos sinulla ei ole valmista ideaa tai ulkoasua, tai vaikka sinulla olisikin sellainen, voimme tehdä pakkaukseesi tai myyntitelineeseesi näyttävän ulkoasun. Teemme sinulle 3D-mallinnuksen, josta näet telineesi ulkonäön jo ennen sarjan valmistusta. Meillä ymmärretään aaltopahvi- ja kartonkituotteiden vaatimukset ja tekniset yksityiskohdat, jolloin saat meiltä graafisen suunnittelun ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti.

Ohessa muutamia esimerkkejä töistä, jotka Pakkauspojat on tehnyt alusta loppuun, sekä muutama malli tehdyistä suunnitelmista. Prosessi sisältämät työvaiheet: rakenteen suunnittelu, 3d-mallinnus, graafinen suunnittelu, prototyypit, valmistus ja toimitus, kaikki suoraan toimittajalta.

Kikkoman, uusien tuotteiden myymälämarkkinoinnissa käyttämä myyntiteline. Ennen tuotantoa on tärkeää nähdä miltä tuote näyttää, 3D-mallinnus on siihen loistava työkalu. Meiltä asiakas saa aina havainnekuvan tuotteistaan.

Palvelut

3D- ja graafinen suunnittelu

Jos sinulla ei ole valmista ideaa tai ulkoasua, tai vaikka sinulla olisikin sellainen, voimme tehdä pakkaukseesi tai myyntitelineeseesi näyttävän ulkoasun. Teemme sinulle 3D-mallinnuksen, josta näet telineesi ulkonäön jo ennen sarjan valmistusta.

Lue lisää

Rakennesuunnittelu

Tarvitsetko apua pakkauksen, sisäosan, myyntitelineen tai minkä tahansa pahvista tehdyn tuotteen suunnitteluun? Me teemme kaikki rakennesuunnittelut ammattitaidolla ja nopeasti.

Lue lisää