Valikko

Pakkauspojat - yli 30 vuotta kotimaista pahvinjalostusta ja valmistusta

Olemme pahvinjalostuksen ammattilaisia, tarjoamme laajan valikoiman tuotteita ja palveluita asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin. Tuotanto- ja toimitilat, sekä logistiikkakeskuksemme sijaitsevat Nurmijärven Klaukkalassa, jossa perheyrityksemme aloitti toimintansa jo vuonna 1991. Kuulummekin Suomen suurimpiin yksityisiin aaltopahvin jalostajiin.

Tiimissämme on vajaa parikymmentä pitkänlinjan, pakkausalan ammattilaista, joiden avulla voimme toteuttaa asiakkaidemme haastavimmatkin pakkausratkaisut.  Pakkaukset, myyntitelineet, promootio ja muut –tuotteet suunnitellaan ja kehitetään suunnitteluosastollamme. Vahvuuksiimme kuuluvat nopeus, sekä hyvä ja yksilöllinen palvelu. Logistiikkakeskuksemme hoitaa tarvittaessa välivarastoinnit ja täsmätoimitukset. Tarjoamme myös myyntitelineiden täyttö- ja lähetyspalveluita.

Pääraaka-aineemme ovat aaltopahvi sekä erilaiset kartongit ja painetut paperit. Meillä on myös runsas valikoima erilaisia jälkikäsittelymahdollisuuksia, joiden avulla saamme pakkauksesta tai myyntitelineestä juuri sellaisen kuin haluat.

Meiltä saat myös graafisen suunnittelun ja 3D-mallinnukset sekä kaikki aineistotyöt ja kuvankäsittelyt. Katso omalta koneeltasi miltä myyntiteline tai pakkaus näyttää valmiina, ennen sarjan valmistusta.

Ympäristövastuu

Takaamme, että tuotteemme valmistetaan laadukkaista materiaaleista. Käytämme pakkausten valmistamisessa tasalaatuista, suomalaista aaltopahvia.

Pakkausalan Ympäristörekisteri RINKI Oy on antanut Pakkauspojille RINKI-todistuksen. Suomalainen Rinki-merkki kertoo, että yrityksemme kantaa tuottajavastuunsa pakkauksistaan. Tuottajavastuun hoitaminen on tärkeä osa yrityksemme ympäristövastuuta.

Tehty Suomessa

Tuotteet valmistetaan Klaukkalassa Pakkauspoikien tehtaalla, ja pahviraaka-aineesta suurin osa on kotimaista, Suomessa valmistettua aaltopahvia tai kartonkia.

Avainlippu - Tehty Suomessa

Palvelut

3D- ja graafinen suunnittelu

Jos sinulla ei ole valmista ideaa tai ulkoasua, tai vaikka sinulla olisikin sellainen, voimme tehdä pakkaukseesi tai myyntitelineeseesi näyttävän ulkoasun. Teemme sinulle 3D-mallinnuksen, josta näet telineesi ulkonäön jo ennen sarjan valmistusta.

Lue lisää

Rakennesuunnittelu

Tarvitsetko apua pakkauksen, sisäosan, myyntitelineen tai minkä tahansa pahvista tehdyn tuotteen suunnitteluun? Me teemme kaikki rakennesuunnittelut ammattitaidolla ja nopeasti.

Lue lisää