Valikko

Aineisto-ohjeet ja meiltä apua tarvittaessa

Hyvä painotyö lähtee hyvistä aineistoista. Näiden kanssa tarvitaan monesti apua ja niiden viimeistely on hyvä tehdä huolella. Asiantunteva tiimimme ohjeistaa oikeiden aineistojen teon oikeille tuotteille.

Aineistot tulisi tehdä 1:1 koossa olevalla sivulla siten että stanssipiirros mahtuu kokonaisuudessaan arkille. Stanssausta varten aineistoon tulisi tehdä stanssausvarat vähintään 5mm, ellei toisin ilmoiteta. Tekstit olisi hyvä konvertoida grafiikaksi tai liittää Open Type -fontit aineistolähetyksen mukaan. Mahdolliset linkkitiedostot olisi hyvä olla cmyk-muodossa. Toimitamme tarvittaessa stanssipiirroksen aineiston tekoa varten. Kaikki aineistot tulisi tehdä ilman painomerkintöjä kuten leikkausmerkkejä, strippiä yms. Jos työ ei ole neliväripainatus, niin värimäärittely tehdään silloin PMS-sävyjen mukaan. Käytetyistä PMS-väreistä tai muista lisäväreistä olisi myös hyvä ilmoittaa aineiston toimitusvaiheessa erikseen.

Paras tiedosto on 1:1 koossa oleva pdf-tiedosto. Painettava aineisto olisi hyvä tallentaa ilman stanssipiirrosta ja liittää oheen matalaresoluutioinen mallitiedosto, jossa aineiston päällä on stanssipiirros. Käytössämme on myös Adoben CS6 ohjelmistot, joten epävarmoissa tilanteissa aineistoja voi toimittaa myös taittotiedostot linkkeineen ja fontteineen. Aineistojen avauksista ja muokkauksista veloitamme palveluhinnastomme mukaisen maksun.

Aineistojen lähetysosoitteet saat yhteyshenkilöltäsi. Isompia tiedostoja varten suosittelemme käytettäväksi internetistä löytyviä aineiston lähetyspalveluja. Jos olet epävarma asian suhteen, kysy neuvoa yhteyshenkilöltäsi. Tarvittaessa autamme aineistojen teossa tai muokkaamisessa sekä graafisessa suunnittelussa. Kysy lisää!

Jos sinulle heräsi kysymyksiä aineistojen tekoon liittyen, soita meille tai laita viestiä, niin autamme eteenpäin.

Palvelut

3D- ja graafinen suunnittelu

Jos sinulla ei ole valmista ideaa tai ulkoasua, tai vaikka sinulla olisikin sellainen, voimme tehdä pakkaukseesi tai myyntitelineeseesi näyttävän ulkoasun. Teemme sinulle 3D-mallinnuksen, josta näet telineesi ulkonäön jo ennen sarjan valmistusta.

Lue lisää

Rakennesuunnittelu

Tarvitsetko apua pakkauksen, sisäosan, myyntitelineen tai minkä tahansa pahvista tehdyn tuotteen suunnitteluun? Me teemme kaikki rakennesuunnittelut ammattitaidolla ja nopeasti.

Lue lisää